15 χρόνια… και συνεχίζουμε!


15 χρόνια… και συνεχίζουμε!

15 χρόνια προκλήσεις

Ξεκινήσαμε το 2007 με την επωνυμία “CVexperts” ως πρωτοπόρος εταιρεία συγγραφής βιογραφικού και παραμένουμε ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο αυτό. Στα χρόνια αυτά, δεν ήταν λίγες οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε. Το 2008 η παγκόσμια οικονομική κρίση,  η οποία με την σειρά της παρέσυρε και την Ελλάδα στην χρεωκοπία το 2010 και στην είσοδό της στο ΔΝΤ, με τις αντίστοιχες επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Το 2015 είχαμε το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital controls, τον Φεβρουάριο του 2020 τον ερχομό του κορονοϊού στην χώρα μας, ενώ το 2022 ξεκίνησε ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία. Οι κρίσεις συνεχείς, οι προκλήσεις πολλές, οι κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις ραγδαίες και ένα εργασιακό τοπίο που μεταβαλλόταν διαρκώς.

15 χρόνια απαντήσεις

Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε όρθιοι και δυνατοί, δίπλα στους συμβουλευόμενούς μας  και δώσαμε πειστικές απαντήσεις στα εργασιακά / επαγγελματικά ζητήματα που τους απασχολούσαν αυτή την 15ετια των αλλεπάλληλων κρίσεων, με τις αντίστοιχες σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας και την γενικότερη εργασιακή πραγματικότητα.

15 χρόνια λύσεις

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η ομάδα μας παρείχε εξατομικευμένες λύσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής και ολοκληρωμένα επαγγελματικά εργαλεία καριέρας στους πελάτης της, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της νέας εργασιακής πραγματικότητας και να ατενίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Όπως ακριβώς και η εταιρεία μας, η οποία έχοντας αποκτήσει την πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης προκλήσεων και κρίσεων των παρελθόντων ετών, είναι πάντα έτοιμη να σταθεί με σιγουριά απέναντι στις προκλήσεις που φέρνει το μέλλον, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να συμβάλλει με την σειρά της στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων των συμβουλευόμενων και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της σταδιοδρομίας τους για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.

Βρισκόμαστε στην αυγή του 2023 και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και σε όλους καλές γιορτές και η νέα χρονιά να είναι κατά πολύ καλύτερη από την χρονιά που φεύγει. Να είναι γεμάτη με υγεία, αγάπη και επιτυχίες!

Κλείνοντας θέλω να συνοψίσω την πορεία μας στις παρακάτω φράσεις, οι οποίες πιστεύω ότι εκφράζουν όλους μας!

15 χρόνια προκλήσεις αντιμετωπίζουμε

15 χρόνια με αισιοδοξία το μέλλον ατενίζουμε

15 χρόνια….. και συνεχίζουμε!

 

Παναγιώτης Τσιαμαντάς

HR Manager & Intake Advisor

CVexperts & Workwise

+ There are no comments

Add yours