Κάλεσέ μας: 210 32 17 400

Συγγραφή βιογραφικού

— cvexperts —


Κεντρική εξειδίκευση της CVexperts είναι η συγγραφή επιτυχημένων Βιογραφικών. Το βιογραφικό είναι το μέσο για να κερδίσεις τη συνέντευξη, για να κατακτήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας, επικεντρωνόμαστε στις δεξιότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Στα ταλέντα, την ακαδημαϊκή πορεία, την επαγγελματική προϋπηρεσία, τις επιτυχίες, τα δυνατά σημεία που αναζητούν σήμερα στην αγορά εργασίας.

Ξεκινάμε από το μηδέν, σχεδιάζουμε και οικοδομούμε ένα στιβαρό, προσεγμένο, άρτιο, προσωπικό, μοναδικό, πρωτότυπο βιογραφικό σημείωμα αξιώσεων και απαιτήσεων.

Η συγγραφή βιογραφικού σημειώματος από τη CVexperts είναι δημιουργική και στοχευμένη στα προσωπικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο επαγγελματικής πορείας και τους ιδιαίτερους στόχους καριέρας.

Από την πρώτη σου δουλειά μέχρι τις απαιτητικές θέσεις executives, η CVexpertsπροσφέρει διεθνών προδιαγραφών, ανταγωνιστικά βιογραφικά.

Για να οικοδομηθεί το άρτιο και ανταγωνιστικό βιογραφικό, η CVexperts σκιαγραφεί το προφίλ σε μια συνεδρία διάρκειας 1 ώρας. Για το λόγο αυτό:

  • Συναντιόμαστε και συζητάμε τα επαγγελματικά σου πλάνα, και καθορίζουμε τις σημαντικότερες δεξιότητες.
  • Συνδυάζουμε και δένουμε αρμονικά και αποτελεσματικά τις δεξιότητες, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, με τα ταλέντα σου και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επαγγελματικού κλάδου που σε ενδιαφέρει.
  • Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, παραδίδουμε το βιογραφικό σου σημείωμα.
  • Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα αναζήτησης εργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της κατά περίπτωση προσαρμογής του βιογραφικού σου ανάλογα με τις εκάστοτε επαγγελματικές ευκαιρίες.

Κατηγορίες Βιογραφικού