Κάλεσέ μας: 210 32 17 400

Επαγγελματική Συμβουλευτική

— cvexperts —


Η επαγγελματική συμβουλευτική γίνεται με τρόπο εξατομικευμένο.  Σε βοηθά να επανασχεδιάσεις και να διαχειριστείς την καριέρα σου σε διάφορα στάδια κρίσιμων μεταβάσεων, όπως για παράδειγμα η αλλαγή καριέρας, η μετεγκατάσταση, η επιχειρηματικότητα, η απόλυση, η μετάβαση από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας, η μετάβαση από την ανεργία στην απασχόληση. Επίσης, σε εκπαιδεύει στη χρήση νέων τεχνολογιών για τη διαχείριση της καριέρας σου (LinkedIn) και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τον χειρισμό της συνέντευξης εργασίας ή μιας επαγγελματικής παρουσίασης.

Ο Σύμβουλος συζητά σε μια ατομική συμβουλευτική συνεδρία μαζί σου (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες) με σκοπό να σε βοηθήσει στη λήψη επαγγελματικής απόφασης, στην εξερεύνηση της αγοράς της Ελλάδας ή του εξωτερικού, στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές σου επιλογές και στην επαγγελματική σου ανάπτυξη μέσα από την καλλιέργια των απαραίτητων δεξιοτήτων.

Εσύ, μέσα από τη διαδικασία επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνειδητοποιείς τα ατομικά σου χαρακτηριστικά (γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες) και μαθαίνεις τον τρόπο να σχεδιάζεις τη σταδιοδρομία σου επιλέγοντας τα επαγγελματικά βήματα που ανταποκρίνονται στα προσόντα, τις αξίες και τα ενδιαφέροντά σου.

Η Ομάδα της CVexperts αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες, πιστοποιημένους και άρτια επαιδευμένους επαγγελματικούς συμβούλους. Κατά τη διάρκεια των ατομικών συνεδριών τηρείται απόλυτη εμπιστευτικότητα, ενώ ο αριθμός και το περιεχόμενο των συναντήσεων εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου.

Επιμέρους στόχοι ενός προγράμματος ατομικής επαγγελματικής συμβουλευτικής, είναι:

  • να πληροφορηθείς έγκυρα για τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας
  • να μάθεις να ψάχνεις, να επεξεργάζεσαι και να αξιολογείς πληροφορίες
  • να διερευνήσεις εναλλακτικές επαγγελματικές διεξόδους
  • να αποκτήσεις καλύτερη γνώση του επαγγελματικού σου εαυτού, των δεξιοτήτων του και των αξιών σου, στοιχεία που επηρεάζουν αδιαμφισβήτητα τις επαγγελματικές σου επιλογές
  • να λάβεις την επαγγελματική απόφαση που σου ταιριάζει καλύτερα με βάση τα παραπάνω
  • να καταρτίσεις το ατομικό σου σχέδιο δράσης ώστε να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου πορεία σύμφωνα με τις νέες προκλήσεις, ανάγκες και τις παρούσες συνθήκες.