Joomla Slide Menu by DART Creations
Η CVexperts

Η CVexperts είναι η ηγέτιδα εταιρία στη συγγραφή βιογραφικού στην Ελλάδα. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2007. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι ότι εφαρμόζει γνώση και μεθοδολογία βασισμένη στις αρχές της επαγγελματικής συμβουλευτικής, ενώ παράλληλα συνδυάζει διεθνή εμπειρία από την αγορά εργασίας. Μέσα στις διαδικασίες ανάπτυξης των επαγγελματικών εργαλείων των υποψηφίων (CV, LinkedIn Προφίλ,  Cover Letter, Motivation Letter), η διεπιστημονική ομάδα των συμβούλων της εφαρμόζει εξατομικευμένη και στοχευμένη προσέγγιση, γνωρίζοντας από κοντά τον κάθε υποψήφιο σε μια σειρά από προσωπικές συνεδρίες. Τέλος, παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής σε άτομα που βρίσκονται σε φάση επαγγελματικής μετάβασης ή αναζήτησης εργασίας.

 
Μαρία Παφιώλη - Επικεφαλής CVexperts - Senior CV Writer

H Μαρία Παφιώλη είναι Σύμβουλος, Senior CV Writer και Επικεφαλής στη CVexperts. Έχει επιμεληθεί βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, σε όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Παράλληλα έχει προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής για θέματα που αφορούν αλλαγή και μεταβάσεις σταδιοδρομίας, αναζήτηση εργασίας και επανένταξη στην αγορά εργασίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος “Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού στο “Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ” του Copenhagen Business School της Δανίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε πλήθος σεμιναρίων καριέρας, ημερών καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, με θεματικές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τη διαχείριση καριέρας, τα κοινωνικά δίκτυα, την αναζήτηση εργασίας και το personal branding. Τέλος, έχει σχεδιάσει και έχει υλοποιήσει ομαδικά προγράμματα παρέμβασης επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ έχει διοργανώσει ημερίδες καριέρας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ως μέλος του Impact Hub Athens, πρεσβεύει την προοπτική της επαγγελματικής σταδιοδρομίας με κοινωνικό νόημα, κατά την οποία η πορεία του ατόμου χαρακτηρίζεται από μια ενεργητική στάση και συνεχή αναζήτηση επαγγελματικών επιλογών που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. 

https://www.linkedin.com/in/mariapafioli/

 

 
Βούλα Μελεχέ - Υπεύθυνη Παραγωγής - Senior CV Writer

H Βούλα Μελεχέ είναι Σύμβουλος, Senior CV Writer και Υπεύθυνη Παραγωγής στη CVexperts.  Έχει επιμεληθεί τα βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Συντονίζει και εκπαιδεύει τη συγγραφική ομάδα της CVexperts, επιβλέπει τα έργα των πελατών, ενώ συνεισφέρει στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα μαθημάτων του Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός"  του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί του παρόντος ολοκληρώνει τη διπλωματική της. Είναι απόφοιτη του τμήματος “Management Economics in Industry and Finance” του Πανεπιστημίου Guelph του Καναδά, με παράλληλο πεδίο σπουδών (minor) στο “Marketing Management”. Η πρότερη εργασιακή της εμπειρία βρίσκεται στη διαφήμιση και τη ναυτιλία,  τη βιομηχανία  και σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, ενώ υπήρξε πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά με την ίδρυση γραφείου συγγραφής βιογραφικών το 2002, φέρνοντας τις τελευταίες εξελίξεις από τον Καναδά, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε σεμινάρια καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και το όραμά της είναι να βοηθήσει τα άτομα να ξετυλίξουν τα μοναδικά ταλέντα τους και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας.

https://www.linkedin.com/in/voulamelehes/

 
Γιώργος Μπελεσιώτης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας - CV Writer

O Γιώργος Μπελεσιώτης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συντονιστής Μάρκετινγκ στη CVexperts. Μαζί με την ομάδα συμβούλων της  CVexperts έχει υποστηρίξει το συμβουλευτικό έργο αναζητούντων εργασία, ενώ με τη συγγραφική ομάδα της  CVexperts έχει ετοιμάσει βιογραφικά και προφίλ LinkedIn επαγγελματιών από διάφορα επαγγέλματα, κλάδους και επίπεδα ιεραρχίας. Παράλληλα, συνεισφέρει στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση (Cognitive-Behavioral Therapy) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί διαλέξεις σε θέματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων και τη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμβουλευμένους να βρουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού, ανακαλύπτοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. 

https://www.linkedin.com/in/giorgosbelesiotis/

 
Παναγιώτης Τσουμάνης - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας - CV Writer

O Παναγιώτης Τσουμάνης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συντονιστής Σεμιναρίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σταδιοδρομίας στη CVexperts. Έχει επιμεληθεί τα βιογραφικά και προφίλ LinkedIn επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων ιεραρχίας. Παράλληλα συνεισφέρει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων συμβουλευτικής σταδιοδρομίας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο "Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό" της ΑΣΠΑΙΤΕ, αφότου αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως συντονιστής της πρακτικής άσκησης μεταπτυχιακών φοιτητών ενώ έχει υποστηρίξει την προσαρμογή ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής συμβουλευτικής και έχει παρουσιάσει ερευνητικό έργο σε επιστημονικά συνέδρια σε θέματα που αφορούν την αφηγηματική προσέγγιση και τα εργασιακά κίνητρα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες στον κλάδο της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας. Παράλληλα, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ομιλίες σχετικά με την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων, το βιογραφικό και το LinkedIn. Έχοντας εργαστεί με διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες,  έχει συνειδητοποιήσει πως στο ταξίδι της προσωπικής και επαγγελματικής μας πορείας είναι απαραίτητη τόσο η γνώση του εαυτού μας, όσο και η γνώση της κατάλληλης δημιουργίας και χρήσης των εργαλείων που μπορούν να μας ενδυναμώσουν στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.

https://www.linkedin.com/in/tsoumanispanagiotis/