Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή!


Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από την αγάπη. Αγάπη όχι μόνο για τα πρόσωπα που έχουμε στη ζωή μας, αλλά και γι’ αυτά που κάνουμε, γι’ αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που ονειρευόμαστε. Σε αυτά που κάνουμε, συμπεριλαμβάνεται και η εργασία μας.

Αγάπη στη δουλειά μας σημαίνει προσφορά, κατανόηση και αλληλεπίδραση. Είναι το κίνητρο για να χαμογελάσουμε σε μια δύσκολη στιγμή της μέρας μας, είναι το ξυπνητήρι της συνείδησής μας , όταν σκέψεις απογοήτευσης μας περιτριγυρίζουν το μυαλό. Είναι το στήριγμα σε κάθε νέα απόφαση που καλούμαστε να λάβουμε. Είναι ο ήλιος και η ανατολή της μέρας μας και το γλυκό ηλιοβασίλεμά της. Πόσο όμορφο να γυρίζεις από τη δουλειά σου και να είσαι γεμάτος ικανοποίηση και παρά τις δυσκολίες της μέρας να έχεις κρατήσει τα καλά; Αυτό είναι αγάπη…

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται, να αγαπάς αυτό που κάνεις ή να κάνεις αυτό που αγαπάς! Σωστή και λάθος απάντηση δεν υπάρχει.

Αν φανταστούμε όμως ότι η εργασία είναι ένα τέλειο γλυκό σε σχήμα καρδιάς, η αγάπη είναι το υλικό που το κάνει νόστιμο και αφράτο! Αγάπα αυτό που κάνεις, γιατί είσαι εσύ!

Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Φιλόλογος – Εκπαιδευόμενη Επαγγελματική Σύμβουλος

 

 

+ There are no comments

Add yours