Κάλεσέ μας: 210 32 17 400

Συνοδευτική Επιστολή

— cvexperts —


Στοχευμένη στη θέση εργασίας, η συνοδευτική επιστολή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Βιογραφικού Σημειώματος.

Προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία προσωπικότητας που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από το βιογραφικό, επαγγελματικές επιτυχίες, συνέργειες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, πληρούν τις προϋποθέσεις της θέσης και της επιχείρησης που σε αναζητά, συνθέτουν την προσωπική σου συνοδευτική επιστολή και εγγυώνται την προσοχή του εν δυνάμει εργοδότη.

Η συνοδευτική επιστολή είναι η προσωπική δήλωση και εκδήλωση ενδιαφέροντος, η μοναδική ευκαιρία να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των εν δυνάμει εργοδοτών, το κατεξοχήν όχημα για να κερδίσεις μία συνέντευξη.

Η CVexperts συγγράφει πρωτότυπες συνοδευτικές επιστολές που δημιουργούν ένα εξέχον αμάλγαμα του προφίλ των υποψηφίων με τις ανάγκες της επιχείρησης που προσλαμβάνει.

Απολύτως προσανατολισμένη στα ισχυρά σημεία σου προσωπικότητας και επαγγελματικών επιτυχιών, η συνοδευτική επιστολή συμπληρώνει το Βιογραφικό σου Σημείωμα και καθιστά την υποψηφιότητά σου ολοκληρωμένη, συγκροτημένη, σοβαρή, υποσχόμενη.

Οι κατάλληλες λέξεις, η άρτια δομή, η προσεκτική και στοχευμένη επιλογή ορόσημων στην καριέρα σου, συνιστούν εχέγγυα επιτυχίας και αποτελεσματικότητας του. Για να προβάλλεις τις ικανότητες, τις φιλοδοξίες, την προσωπικότητα, και να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως βασικό και αναπόσπαστο κεφάλαιο της εταιρείας που επιθυμείς να σε προσλάβει.

Subscribe NOW and get 30 tips to improve your CV!

Subsbribe to our newsletter to get info & tips

This information will never be shared for third part