Κάλεσέ μας: 210 32 17 400

Προφίλ LinkedIn

— cvexperts —


Σχεδιάζουμε και οικοδομούμε το προσωπικό profile σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσόντα. Σε συμβουλεύουμε πώς να δημιουργήσεις ένα αποτελεσματικό δίκτυο επαφών εντός του LinkedIn, την εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση ολοκλήρωσης της προσωπικής εικόνας στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Το LinkedIn είναι ταυτόχρονα η πρώτη εύκολα προσβάσιμη πηγή πληροφοριών για τον εν δυνάμει εργοδότη, και το απολύτως απαραίτητο μέσο για την προσωπική προβολή των συγκριτικών σου πλεονεκτημάτων σε ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών, σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο επαγγελματικής πορείας, το προφίλ σου στο LinkedIn αποτελεί πυλώνα του ολοκληρωμένου σου brand, πολύ δε περισσότερο στη διάρκεια αναζήτησης εργασίας.

Η CVexperts σχεδιάζει και υλοποιεί το προσωπικό σου προφίλ, τονίζοντας τα ιδιαίτερα προσόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του εν δυνάμει εργοδότη, και συνεργάζεται μαζί σου για να το διατηρείς πάντοτε επίκαιρο.

Επιπλέον, η CVexperts μπορεί να σου παρέχει κατάλογο Groups LinkedIn προκειμένου να αναπτύξεις το δίκτυο των επαφών και της προβολής σου.

Do you want to exercise your skills & create your career tools ?

Subscribe NOW and get 30 tips

 to improve your CV!

30 Things you can do Today to improve your CV

Thank you for sending!

Thank you for subscribing. You can download the 30tips here

Please check your email!