Κάλεσέ μας: 210 32 17 400


1. Τι ακριβώς κάνει η CVexperts;
Η CVexperts εξειδικεύεται στη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος και LinkedInπροφίλ. Έχουμε γράψει βιογραφικά και επαγγελματικά προφίλ στο LinkedIn για όλα σχεδόν τα επαγγέλματα, όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και για θέσεις σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας ενός οργανισμού.

2. Φτιάχνετε ξενόγλωσσα βιογραφικά;
Φτιάχνουμε Αγγλικά βιογραφικά. Τα αγγλικά βιογραφικά μας έχουν ταξιδέψει με επιτυχία στο εξωτερικό, σε όλες τις ηπείρους.

3. Πέρα από τη συγγραφή βιογραφικού, προσφέρετε και άλλες υπηρεσίες συγγραφής επαγγελματικών εργαλείων;
Προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αναζήτηση εργασίας, όπως: συγγραφή συνοδευτικής επιστολής, συγγραφή αυτοπεριγραφικής έκθεσης, συγγραφή συστατικής επιστολής και συγγραφή άλλων επαγγελματικών επιστολών (thankyouletter, businesspartnershipletter).

4. Μπορείτε να συμβουλέψετε κάποιον επαγγελματικά;
Οπωσδήποτε. Συνδυάζουμε γνώση της αγοράς εργασίας και επαγγελματική συμβουλευτική. Στόχος της επαγγελματικής συμβουλευτικής είναι να ενισχύσει  την επαγγελματική  ανάπτυξη του συμβουλευόμενου και να καταστήσει το άτομο ικανό να πάρει επαγγελματικές αποφάσεις. σε συνδυασμό με τους επαγγελματικούς συμβούλους μας σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, μπορεί να σας δώσει μια άλλη οπτική στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την καριέρα σας ή αναζητάτε εργασία. Μπορείτε να κλείσετε με έναν Σύμβουλό μας μια συνεδρία επαγγελματικής συμβουλευτικής, κατά τη διάρκεια της οποίας να συζητήσετε όποια θέματα σας απασχολούν σε σχέση με τα επαγγελματικά σας (αλλαγή καριέρας, αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, ανάπτυξη δεξιοτήτων, εθελούσια έξοδος κοκ). Σύμφωνα μετονκώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματός μας,

5. Κάνετε προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας;
Ναι, κάνουμε προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας. Προετοιμάζουμε τους πελάτες μας για υπαρκτή ή δυνητική συνέντευξη εργασίας στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά. Μαθαίνουμε θεωρία και τεχνικές αντιμετώπισης όποιας ερώτησης σε μια συνέντευξη εργασίας και στη συνέχεια κάνουμε προσομοίωση. Έχουμε επίσης προετοιμάσει πελάτες μας για συνέντευξη μέσω Skype ή τηλεφώνου και για ασύγχρονη συνέντευξη (prerecordedinterview).

6. Γιατί να συνεργαστώ με τη CVexperts;
Είμαστε οι ειδικοί του βιογραφικού και το κάνουμε σωστά. Αντιμετωπίζουμε τον πελάτη μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέλουμε να τον γνωρίσουμε σε βάθος πριν γράψουμε το βιογραφικό του και θέλουμε να πετύχουμε μαζί του τον επαγγελματικό του στόχο. Το βιογραφικό σας θα είναι μοναδικό, τόσο σε αυθεντικό περιεχόμενο όσο και σε σχεδιασμό. Παράλληλα, θα σας μεταφέρουμε τη γνώση μας για την αγορά και θα σας βοηθήσουμε να χτίσετε τη στρατηγική σας.

7. Χρησιμοποιείτε templates;
Όχι. Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία μας για μοναδικότητα στο βιογραφικό του κάθε πελάτη μας. Σχεδιάζουμε το βιογραφικό σας με βάση τις ανάγκες σας και γράφουμε το περιεχόμενό του με έναν τρόπο που να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και τα μοναδικά επαγγελματικά χαρακτηριστικά σας.

8. Δεν ξέρω να σας πω για εμένα. Νομίζω ότι δεν έχω δυνατά σημεία και επιτεύγματα. Και κυρίως δεν ξέρω ποιος είναι ο επαγγελματικός μου στόχος…πώς θα γράψετε το βιογραφικό μου;
Μην ανησυχείτε, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε μια τέτοια αγορά, είναι σύνηθες να χάνουμε τον προσανατολισμό μας και την αίσθηση της επαγγελματικής μας ταυτότητας. Η ανησυχία σας είναι πολύτιμη για να θέσουμε την αφετηρία από όπου θα ξεκινήσουμε την ανάλυση του προφίλ σας και για να ξεκινήσουμε τον διάλογο για τα επόμενα βήματά σας. Εμπιστευθείτε τον εξειδικευμένο σύμβουλο με τον οποίο θα κάνετε τη συνεδρία σκιαγράφησης. Οι σύμβουλοί μας είναι εκπαιδευμένοι και έχουν τις γνώσεις να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε πράγματα για εσάς, όπως και να εκμαιεύσουν τις κατάλληλες πληροφορίες που θα συνθέσουν ένα μοναδικό επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα για εσάς!

9. Το επάγγελμά μου είναι πολύ εξειδικευμένο / είμαι πολύ έμπειρος-έμπειρη. Πώς μπορείτε να γράψετεεσείςτο βιογραφικό μου;

Η ομάδα των συμβούλων μας έχεις αναλάβει και φέρει με επιτυχία εις πέρας βιογραφικά υψηλά εξειδικευμένων στελεχών. Ξεκινάμε με τη Συνεδρία Σκιαγράφησης Προφίλ σας, διάρκειας μιας ώρας. Εκεί αναλύουμε όλες τις λεπτομέρειες του επαγγέλματός σας και του επαγγελματικού σας στόχου και συν-αποφασίζουμε τη στρατηγική για τη συγγραφή του βιογραφικού σας. Στη συνέχεια, ακολουθεί έρευνα και συλλογή στοιχείων από την Ομάδα Συγγραφέων σε σχέση με το επάγγελμά σας και τον στόχο σας. Η διαδικασία συγγραφής του βιογραφικού σας εξελίσσεται μέσα σε 4 στάδια. Μετά την ολοκλήρωση των 4 αυτών σταδίων σας παρουσιάζουμε το παραδοτέο σε 2η συνάντηση. Τελειοποιούμε το βιογραφικό σας με βάση τα σχόλιά σας κατά τη διάρκεια της συνάντησης παράδοσης. Εάν χρειαστεί – και μέσα σε διάστημα 7 ημερών – αναθεωρούμε το βιογραφικό σας και σας το παραδίδουμε όταν θα είστε 100% ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα.

10. Σε όλη μου τη ζωή έκανα άλλο επάγγελμα και τώρα θέλω/πρέπει/αναγκάζομαι να κάνω αλλαγή. Πώς μπορείτε να γράψετεένα βιογραφικό για αυτό;
Έχουμε υψηλή εξειδίκευση στη συγγραφή βιογραφικού με στόχο την αλλαγή καριέρας. Η ανασύνταξη της επαγγελματικής ζωής αποτελεί καθημερινή πρόκληση σε χιλιάδες επαγγελματίες, είτε λόγω των αιφνιδιαστικών αλλαγών στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, είτε λόγω του ότι αισθάνονται έλλειψη πληρότητας από το τωρινό τους επάγγελμα. Είμαστε σύμμαχοί σας σε αυτό το κρίσιμο βήμα μετάβασης και αλλαγής, και με την πολυετή μας εμπειρία θα σας ετοιμάζουμε το κατάλληλο βιογραφικό που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε κλάδο, επάγγελμα ή χώρα.

11. Έχω φτιάξει ο ίδιος/η ίδια το βιογραφικό μου και το θεωρώ πολύ καλό. Μπορείτε να μου στείλετε ένα καινούριο format για να αναβαθμιστεί λίγο το design του βιογραφικού μου;
Όχι. Στη CVexperts ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία δεν στηρίζεται στην αποστολή pass-partoutformat βιογραφικών. Μία από τις αρχές μας είναι ότι ο κάθε υποψήφιος είναι ξεχωριστός και για τον λόγο αυτό «κόβουμε και ράβουμε» το βιογραφικό στα μέτρα του.

12. Το βιογραφικό μου είναι έτοιμο, το μόνο που θέλει είναι μερικές μικροαλλαγές ή να μου φτιάξετε λίγο το design. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Όχι. Συντάσουμε εξ ολοκλήρου το βιογραφικό σας από την αρχή και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αποτελεσματικότητά του.

13. Το βιογραφικό μου είναι έτοιμο στα ελληνικά, θα ήθελα κάποιον να το μεταφράσει στα αγγλικά. Κάνετε μετάφραση βιογραφικού;
Και πάλι όχι. Συντάσουμε εξ ολοκλήρου το βιογραφικό σας από την αρχή και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αποτελεσματικότητά του αγγλικού βιογραφικού σας.

14. Μπορώ να περάσω από τα γραφεία σας κατευθείαν για να φτιάξουμε το βιογραφικό μου;
Όχι. Θα πρέπει να μας καλέσετε για να οργανώσουμε μια συνάντηση. O αρμόδιος σύμβουλος θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

15. Αν μένω εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδος πώς γίνεται η συνεδρία;
Εάν μένετε εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδος ή δεν έχετε χρόνο να έρθετε στα γραφεία μας, η συνεδρία γίνεται μέσω Skype ή τηλεφώνου.

16. Πώς μπορώ να λαμβάνω νέα σας σχετικά με την αγορά εργασίας και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιείτε;
Πατώντας την ένδειξη “newsletter” στην ιστοσελίδα μας και εισάγοντας το όνομά σας και το μέιλ σας εγγράφεστε στη λίστα μας.